ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

Noticias

Alcavor de Viverets

2020-03-23

Alcavor de Viverets

En l’any 2015, concretament en el mes de juny, vam dedicar una jornada de la nostra activitat, a explorar l’Alcavor de Viverets, en el terme d’Alfafara. Durant aquesta activitat es va poder recórrer la totalitat del conducte subterrani que forma aquesta captació d’aigua, alhora es va realitzar també la topografia del mateix. 
 
Posteriorment, ja en l’any 2017, vam dedicar una nova jornada per tal de recavar algunes dades, que sens van quedar pendents d’anotar. Al mateix temps vam aprofitar per fer un petit reportatge fotogràfic per completar els treballs realitzats.
 
Tots els resultats dels nostres treballs en l’Alcavor de Viverets –topografia, estudi morfològic, etc..- estan en procés de finalització. Pròximament esperem que puguen vorer la llum en forma de publicació.
 
 
 
 
 
 
 
Text i foto per Vicent Sanchis. L’autoria de la informació editada en espeleoavern.es té caràcter col•lectiu, comprenen a totes i cadascuna de les persones citades com autors. La informació i material contingut en espeleoavern.es és pot distribuir, difondre, compartir i comunicar-se lliurement, havent sempre de citar als autors i a l’entitat editora, en aquest cas Club d’Espeleologia l’Avern. No es pot obtindre cap benefici econòmic de la informació i treballs editats, així com tampoc es poden modificar baix ningun concepte els mateixos.