ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

 

Reportatge publicat el dissabte 13 d’agost de 2016 al Periòdic d'Ontinyent. Aquest article dona a conèixer la noticia de la primera expedició dirigida per la nostra entitat al massís dels Pics d’Europa, concretament a la zona de Portudera.

 


 

El divendres 13 de novembre de 2015, i amb motiu de la inauguració de la exposició “Un món de feres” al Museu de Prehistòria de Valencia, en la que el principal protagonista era el lleopard del plistocè trobat per dos membres de la nostra entitat a l’Avenc de Joan Guiton, el periòdic LOCLAR d’Ontinyent publicava un petit article amb entrevista inclosa als citats espeleòlegs. També va aparèixer en portada aquesta noticia.

 

 


 

El dijous 12 de novembre de 2015, el periòdic Las Provincias publicava a pagina completa aquest article amb motiu de la inauguració de l’exposició “Un món de feres", de la que el protagonista principal era el lleopard de l’Avenc de Joan Guiton. Les restes d’aquest lleopard van ser trobades per membres del Club d’Espeleologia l’Avern.

 

 


 

Portada i article del diari Levante del dijous dia 12 de novembre del 2015, on es dona a conèixer la inauguració de l’exposició “Un món de feres”. Dita exposició té com a principal protagonista  al lleopard de l’Avenc de Joan Guiton, que va ser trobat per Vicent Sanchis i Rebeca Díaz, espeleòlegs de la nostra entitat.

 


 

Reportatge publicat al Periòdic d’Ontinyent el dissabte 31 d’octubre de 2015. Aquest reportatge va estar impulsat per l’entrevista sol•licitat des del mateix periòdic a Vicent Sanchis, president del nostre club, on es posava a la bast del públic en general les activitats de la nostra entitat així com les nostres motivacions i objectius.  

 

 


 

Article publicat el dissabte 19 de setembre del 2015 al Periódic d'Ontinyent, on es fa referència a la participació de Vicent Sanchis i Rebeca Díaz –membres del nostre club- en la campanya d’exploració que anualment realitza la Unió d'Espeleòlegs de València als Pics d’Europa.

 

 


 

Article del Periódic d'Ontinyent del dissabte 12 de juliol del 2014, on es donava la noticia del descobriment  per part dels nostres companys Vicent Sanchis i Rebeca Diaz, d'un esquelet de lleopard en l'Avenc de Joan Guiton, en Fontanars dels Alforins. I del posterior estudi realitzat pels especialistes del Servei d’Investigació Prehistòrica (SIP) del Museu de Prehistòria de València, i de la col•laboració del Museu d’Arqueologia d’Ontinyent i la Vall d’Albaida (MAOVA).

 

 

 


 

Article del diari Las Provincias del dilluns 7 de juliol de 2014, fent ressò del descobriment de l'esquelet d'un lleopard del plistocé en l’Avenc de Joan  Guiton per part dels nostres companys Vicent Sanchis i Rebeca Diaz. I del posterior estudi realitzat pels especialistes del Servei d’Investigació Prehistòrica (SIP) del Museu de Prehistòria de València, i de la col•laboració del Museu d’Arqueologia d’Ontinyent i la Vall d’Albaida (MAOVA). 

 

 


 

Article aparegut en el diari El Mundo del 7 de juliol de 2014, fent referència al descobriment de l’esquelet del lleopard del plistocé en l’Avenc de Joan Guiton per part dels nostres companys Vicent Sanchis i Rebeca Diaz. I del posterior estudi realitzat pels especialistes del Servei d’Investigació Prehistòrica (SIP) del Museu de Prehistòria de València,i de la col•laboració del Museu d’Arqueologia d’Ontinyent i la Vall d’Albaida (MAOVA).

 

 


 

Portada i article del diari Levante, del dilluns 7 de juliol del 2014, on es va fer públic per primera vegada la troballa del lleopard del plistocé en l’Avenc de Joan Guiton, descobert un any abans pels nostres companys Vicent Sanchis i Rebeca Díaz. I del posterior estudi realitzat pels especialistes del Servei d’Investigació Prehistòrica (SIP) del Museu de Prehistòria de València, i de la col•laboració del Museu d’Arqueologia d’Ontinyent i la Vall d’Albaida (MAOVA).

 

 

 


 

Petit article del Periòdic d’Ontinyent del dissabte 13 de juliol de 2013, on es fa referència de la participació del nostre club en l’exploració del Sistema Sima G.E.S.M-Sima de la Luz -màxima profunditat d'Andalusia- i on apareixen greus errades en la transcripció del nom de la cavitat.

 

 


 

Reportatge especial del Periòdic d’Ontinyent del dissabte 13 de juliol de 2013 dedicat a la Gala de l'Esport 2013, celebrada el divendres 5 del mateix mes, i on va ser guardonat el nostre company Jose Cruanyes, es pot vorer l'escarita nota on es fa referència de dit guardo.

 

 


 

Petita ressenya apareguda en el diari Las Provincias en data del 26 de juliol del 2012 informant del èxit d’algunes exhibicions dutes a terme en les 24 Hores Esportives de la Ciutat d’Ontinyent, entre elles, la d’espeleologia, organitzada pel Club d’Espeleologia l’Avern.

 

 


 

Breu article del diari Las Provincias aparegut el divendres 20 de juliol de 2012, i on es fa referència de la primera exhibició de tècniques espeleològiques que organitzava el nostre club amb motiu de les 24 Hores Esportives de la Ciutat d’Ontinyent.

 

 


 

Reportatge aparegut en el Periòdic d’Ontinyent del dissabte 14 de juliol de 2012, aquest reportatge est dedicat especialment a la Gala de l'Esport 2012. Celebrada el divendres 6 de juliol, i on va rebre el guardo com a millor esportista de l’any el nostre company Vicent Sanchis.

 

 


 

Article a aparegut en el Periòdic d’Ontinyent el dissabte 10 de setembre de 2011, on es feia referència a les activitats mes rellevants dutes a terme pel nostre club durant el mes d’agost, exploracions en el Sistema Sima G.E.S.M.-Sima de la Luz i la participació en la campanya anual del I.E.V. als Picos de Europa.

 

 


 

Portada i Article del dissabte 18 de desembre de 2010 del Periòdic d’Ontinyent donant la noticia del periple vívid pels nostres companys en el Sistema Sima G.E.S.M. - Sima de la Luz , la cavitat més profunda d’Andalusia. On una crescuda d’aigua va fer que estigueren retinguts a 400 metres de profunditat.

 

 

 


 

Portada i article del Periódic d'Ontinyent del dissabte 5 de juny de 2010 on es fa ressò de la noticia del descobriment d'una nova sala en l'Avenc de Figueroles d'Ontinyent.

 

 


 

Article a pagina completa aparegut el dissabte 5 de setembre del 2009 en el Periòdic d’Ontinyent  i on es fa referència de la campanya duta a terme en els Picos de Europa pel Interclub Espeleo Valencià, i on per primera vegada participava un membre del nostre club.

 

 


 

Noticia apareguda en el Periòdic d’Ontinyent el dissabte 14 de febrer del 2009, i on es donà a conèixer la fundació del Club d’Espeleologia l’Avern.