ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

Jornada d’iniciació en la Sima Gran d’Ontinyent (24-10-2020)

2021-03-03
Jornada d’iniciació en la Sima Gran d’Ontinyent (24-10-2020)
 
El dissabte 24 d’octubre vam realitzar una jornada d’iniciació a l’espeleologia. Com ve sent habitual en nosaltres, la cavitat escollida per a que el nostre nou company s’iniciés, va estar la Sima Gran d’Ontinyent.
 
L’activitat es va desenvolupar sense cap contratemps, gaudint el nostre nou company en tot moment, tant de les sensacions com de les tècniques pròpies de l’espeleologia vertical. Visitada la cavitat en la seva totalitat, i amb un petit reportatge fotogràfic per al record, vam sortir cap a l’exterior, finalitzant la jornada d’iniciació.  
 
 
 
 
 
 

Text i foto per Vicent Sanchis i Rebeca Díaz. L’autoria de la informació editada en espeleoavern.es té caràcter col•lectiu, comprenen a totes i cadascuna de les persones citades com autors. La informació i material contingut en espeleoavern.es és pot distribuir, difondre, compartir i comunicar-se lliurement, havent sempre de citar als autors i a l’entitat editora, en aquest cas Club d’Espeleologia l’Avern. No es pot obtindre cap benefici econòmic de la informació i treballs editats, així com tampoc es poden modificar baix ningun concepte els mateixos.