ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

Exploracions en Penya Medoc, Tàrbena. (31-10-2020)

2021-03-10
Exploracions en Penya Medoc, Tàrbena. (31-10-2020)
 
El dissabte 31 d’octubre vam tornar a visitar la nostra zona d’exploració en Tàrbena. En aquesta ocasió l’objectiu era continuar amb els treballs en l’Avenc PM-3 (A-4 segons la nomenclatura del G.E.B.).
 
En aquesta jornada vam realitzat l’accés a l’interior de la cavitat per una de les boques del sector Sud-oest. La vertical d’entrada amb una morfologia molt irregular, ens va obligar a realitzar diferents fraccionaments e instal•lar desviadors cada pocs metres. Aquest descens ens va situar en una pronunciada i descomposta rampa, que desembocava en una nova vertical.
 
Amb el descens d’aquesta vertical d’uns 10 m, vam poder connectar amb un sector ja conegut de la cavitat. Realitzant la topografia vam remuntar cap a l’exterior, comprovant com en un lateral es podia entreveure una continuïtat. Sabedors que tindríem que tornar per explorar aquesta incognita, així com per continuar amb les tasques en la zona, vam finalitzar la jornada.
 
 
 
 
Vertical de 10 m que ens va permetre connectar amb una zona ja coneguda de la cavitat.
 
 
 
 
 

Text i foto per Vicent Sanchis i Rebeca Díaz. L’autoria de la informació editada en espeleoavern.es té caràcter col•lectiu, comprenen a totes i cadascuna de les persones citades com autors. La informació i material contingut en espeleoavern.es és pot distribuir, difondre, compartir i comunicar-se lliurement, havent sempre de citar als autors i a l’entitat editora, en aquest cas Club d’Espeleologia l’Avern. No es pot obtindre cap benefici econòmic de la informació i treballs editats, així com tampoc es poden modificar baix ningun concepte els mateixos.