ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

La Llenca del Serrano, Tous (7-12-2020)

2021-05-21
La Llenca del Serrano, Tous (7-12-2020)
 
Després de la jornada d’iniciació que vam realitzar en la Sima Gran d’Ontinyent, i amb el nostre nou company amb el cuquet demanant-li de nou descendir al subsòl, ens vam dirigir cap a la població de Tous per tal de visitar la famosa cavitat La Llenca del Serrano. 
 
Amb un nivell tècnic molt baixet, però, alhora amb unes característiques pròpies que fan d’aquest avenc un dels més bonics del País Valencià, va produir en el nostre company  més novell, les sensacions que esperàvem, les mateixes que ja fa llurs anys vam tindre nosaltres al visitar per primera vegada aquesta cavitat.
 
Gaudint d’una tranquil•la jornada d’espeleo, vam finalitzar la jornada planificant ja la pròxima aventura per al nostre nou company.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Text i fotos per Vicent Sanchis i Rebeca Díaz. L’autoria de la informació editada en espeleoavern.es té caràcter col•lectiu, comprenen a totes i cadascuna de les persones citades com autors. La informació i material contingut en espeleoavern.es és pot distribuir, difondre, compartir i comunicar-se lliurement, havent sempre de citar als autors i a l’entitat editora, en aquest cas Club d’Espeleologia l’Avern. No es pot obtindre cap benefici econòmic de la informació i treballs editats, així com tampoc es poden modificar baix ningun concepte els mateixos.