ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

Noticias

ALMAIG 32

2017-06-08
El passat desembre es va publicar el darrer numero de la revista Almaig.
ALMAIG 32

En el mes de desembre del passat 2016 es va publicar el darrer numero de la revista Almaig. En aquest numero 32 de la publicació, la nostra entitat va publicar l’article on es reflectien els resultats dels nostres treballs en l’alcavor de la Font Jordana d’Agullent. Durant aquest treball és van realitzar tant l’estudi topogràfic com el morfològic, creant una base de dades de gran interès per a futurs estudis. 

 
L’article està signat per Vicent Sanchis, Rebeca Díaz i Jose M. Vicente, i es completa amb la publicació d’una detallada topografia de l’alcavor.
 

 


En el mes de diciembre del pasado 2016 se publicó el último número de la revista Almaig. En este número 32 de la publicación, nuestra entidad publicó el artículo donde se reflejaban los resultados de nuestros trabajos en mina de agua de la Fuente Jordana de Agullent. Durante este trabajo se realizaron tanto el estudio topográfico como el morfológico, creando una base de datos de gran interés para futuros estudios.
 
El artículo está firmado por Vicent Sanchis, Rebeca Díaz y Jose M. Vicente, y se completa con la publicación de una detallada topografía de la mina de agua.