Exploracions en la serra del Capurutxo. La Cova Santa i altres cavitats de la Font de la Figuera.

Durant gairebé quatre anys, gran part de les nostres exploracions, van estar dedicades a catalogar i explorar les cavitats de la serra del Capurutxo, en la Font de la Figuera. Amb la Cova Santa al cap davant de les cavitats estudiades, el catàleg complet, alhora que l’estudi realitzat de tots els fenomens subterranis, va ser publicat en forma d’article, posant punt i final a un dels ultims projectes que hem finalitzat des del Club d’Espeleologia l’Avern.
Escalada Tòxica (E-13) en la Cova Santa. Durant les nostres exploracions en les cavitats de la serra del Capurutxo, no vam deixar cap indret sense revisar.
Vaset prehistòric trobat a la Cova Santa durant les nostres exploracions en la cavitat. Trobat en un lloc de difícil àcces, i possiblement, tal i com el deixaren fa més de 5000 anys, fan d’aquesta troballa un misteri encara per revelar.