Exploracions en la cova del Serrutx de Llevant (Moixent)

Si un fet va marcar l’any 2020, aquest va ser la pandèmia mundial per la Covid-19. El confinament total a les nostres llars, i les posteriors restriccions per l’Estat d’Alarma imperant, van condicionar tant les nostres vides, com les nostres activiats. Amb la prohibició de canviar de província, impossibilitant-nos accedir a les nostres zones de treball habituals, vam buscar un nou objectiu per a aquesta epòca tant convulsa. Aquest va ser la cova del Serrutx de Llevant en Moixent.
Capçalera del primer pou en la zona inicial de la Cova del Serrutx de Llevant.
Galeria principal del sector Intermedi en la Cova del Serrutx de Llevant.
Vista parcial del P-25 explorat en la darrera jornada a la cavitat. Lamentablement, i encara que aquesta vertical es desenvolupa en una fractura paralel·la a la principal, en la base d’aquest pou no hi vam trobar cap continuació.