ESPELEOAVERN

Club d'Espeleologia l'Avern Ontinyent

ACTIVITATS

Exploracions en el Serruig de Moixent (6-1-2021)

2021-11-15
Exploracions en el Serruig de Moixent (6-1-2021)
 
Tant sols quatre dies després de la nostra ultima exploració en la Cova del serruig de Llevant de Moixent, i front a la previsió d’un gran temporal de neu i fred, vam decidir tornar a la cavitat per tal de desinstal·lar-la. Així, aprofitant el festiu del dia de Reis Mags, ens vam endinsar de nou en aquesta cova moixentina.
 
La retirada de totes les cordes i ancoratges de la cavitat no va resultar una tasca ni llarga, ni tampoc gaire complicada, d’aquesta forma en poc més de tres hores tornàvem a estar en l’exterior, esperant poder tornar a la Cova del Serruig de Llevant el més aviat possible per tal de continuar amb la seva exploració.
 
 
 
Galeria en el Sector Intermedi de la Cova del Serruig de Llevant.
 
 
 
 

Text i foto per Vicent Sanchis i Rebeca Díaz. L’autoria de la informació editada en espeleoavern.es té caràcter col•lectiu, comprenen a totes i cadascuna de les persones citades com autors. La informació i material contingut en espeleoavern.es és pot distribuir, difondre, compartir i comunicar-se lliurement, havent sempre de citar als autors i a l’entitat editora, en aquest cas Club d’Espeleologia l’Avern. No es pot obtindre cap benefici econòmic de la informació i treballs editats, així com tampoc es poden modificar baix ningun concepte els mateixos.