Exploracions en s’Ombria des Avencs 2023.

Després del darrer any, on les activitats del Club d’Espeleologia l’Avern es van veure reduïdes a la mínima expressió, el 2023 vam continuar amb els treballs en la zona de s’Ombria des Avencs, en Tàrbena. Durant les tasques realitzades en aquest 2023, vam poder donar per finalitzades les exploracions en l’Avenc nº 6, i iniciar les exploracions en una nova cavitat.
Una de les entrades a l’Avenc nº 8 de s’Ombria des Avencs. Aquest accés a la cavitat, encara que no es el més evident, és el que més garanties de seguretat ofereix, i es, el que ens va permetre accedir a una vertical d’uns 60 m.
Sector intermedi en la vertical inexplorada que vam trobar a l’Avenc nº 8 de s’Ombria des Avencs. Aquesta vertical, intuïda pels antics exploradors, no hi havia estat davallada fins a les nostres exploracions.