Exploracions en s’Ombria des Avencs 2020.

L’any 2020, marcat per la pandèmia mundial per la Covid-19, i condicionat per les restriccions imposades per l’Estat d’Alarma, les activitats del Club d’Espeleologia l’Avern, al igual que la resta del món, també es van veure limitades. Així i tot, en la zona de s’Ombria des Avencs, en Tàrbena, vam poder dedicar diverses jornades a les nostres exploracions. Els resultats de les mateixes, poc a poc, ens van mostrar el potencial que la zona encara amagava.
Instal·lació del passamans en l’Avenc nº 1 de s’Ombria des Avencs. El realitsar aquest llarg passamans, en va permetre resoldre, la que pot ser, era l’última incògnita en aquesta cavitat.
Instal·lant la capçalera d’una nova vertical en l’Avenc nº 4 de s’Ombria des Avencs. En aquesta cavitat, vam poder augmentar la seva profunditat coneguda, assolint els -50 m.