Exploracions en s’Ombria des Avencs 2021.

Les nostres exploracions, realitzades durant l’any 2021 en s’Ombria des Avencs, en Tàrberna, ens van confirmar que havia estat un encert, el escollir aquesta zona per desenvolupar els nostres treballs espeleològics. L’exploració de l’Avenc nº 5 de s’Ombria dels Avencs, que ens va permetre assolir els -142 m de profunditat, i situar aquest avenc en segona posició en quant a cavitats naturals més profundes de la província d’Alacant, va ser un gran resultat. Donant-li un nou impuls a les nostres tasques en la zona, l’any 2021 encara ens deparava grates sorpreses en s’Ombria des Avencs.
Espectacular entrada a l’Avenc nº 5 de s’Ombria des Avencs. A hores d’ara, aquest avenc, és la segon cavitat més profunda d’Alacant amb els -142 m de desnivell.
Descens del P-25 en la via més fonda de l’Avenc nº 5 de s’Ombria des Avencs. L’exploració d’aquesta vertical va resultar molt compromesa, pel el·levat perill d’enssorament de les parets i caiguda de grans blocs.